Heb je net een nieuwe pan gekocht van gietijzer of koolstofstaal? Dan is de kans groot dat deze eerst ingebrand moet worden. In deze blog leggen we je stap voor...
Als je net een prachtig, vlijmscherp keukenmes hebt aangeschaft en je ontdekt ineens kleine roestplekjes, is dat even schrikken. Begrijpelijk. Maar geen paniek: die vlekjes zijn in de meeste gevallen...
Hoe maak je die échte pasta carbonara?Misschien wel het bekendste pastagerecht – en super simpel om zelf te maken. In dit recept krijg je alle tips, tricks én het originele...
Pannenkoeken: bijna iedereen in Nederland is ermee opgegroeid. Ze roepen herinneringen op aan vrijdagavond met het gezin, een kinderfeestje vol gelach, of een eenvoudige maaltijd op een druilerige dag. Er...
Of je nu een professionele kok bent of gewoon thuis geniet van koken: een goede snijplank is essentieel. Maar welke moet je kiezen? Hout, bamboe of plastic? En wat is het verschil...
Koken is een dagelijks ritueel waarbij veiligheid en gezondheid voorop moeten staan. Toch staan veel mensen er niet bij stil wat er in hun pannen zit – letterlijk. PFAS, een...
ma-vr 9:00 tot 17:00